perjantai 31. elokuuta 2012

Viimeiset torstaireenit

Eilen oli viimeiset ratajuoksun torstaireenit. :( Troilus otti ja vetäisi 280 metriä tällä kertaa. Viime viikollahan Troiluksen oli tarkoitus juosta 350 metriä ja sen vuoksi saatiinkin odotella radan reunalla tosi pitkään. Vieheen moottori vielä sammuili kokoajan ja sammui myös kesken Troiluksen juoksun joten ei viime viikolla mennyt ihan putkeen. :)


Eilen sitten tosiaan vahingosta viisastuneena ilmoittauduttiin 280 metrin juoksijoihin. Troilus oli tietysti taas ihan intopiukassa, mutta tällä kertaa äänijänteet ei avautunut ihan samalla lailla kuin yleensä. Lieneeköhän syynä vieressä hiljaa odotellut bortsu-Frodo. :) Liekeissä Troilus oli kuitenkin ihan kokoajan. Viettiä ja intoa riittäisi vaikka osan lahjoittaisi poiskin. :D


Troilukselle on tullut nyt tavaksi lähteä makuultaan vieheen perään. Paimennusvietti puskee kyllä ihan kivasti esiin radallakin. Todella kovaa Troi lähti taas liikkeelle. Ensimmäisessä kaarteessa vauhti hieman hiipui, mutta loppuun asti tultiin ihan kelpo vauhtia silti. Tuo kaarre taitaa olla sellainen joka syö energiaa ja vauhtia. Troilushan käyttää energiaansa jo hirveästi odottamisessa ja radalle menemisessä, kun on niin innoissaan.


Olen kyllä todella tyytyväinen kuinka Troilus on kehittynyt aikamoista vauhtia ihan näiden kuuden reenikerran aikana. Käsivieheellähän me käytiin vain ensimmäisellä kerralla ja sen jälkeen saatiin lupa mennä siirtyä suoraan moottorivieheelle. Kolmannella kerralla Troilus juoksi jo lähes 280 metriä ja otti ensimmäisen kaarteensa ja ei jännittänyt ollenkaan. :)




Tosi harmillisesti alkoi jo valon määrä vähentyä, kun tuli Troiluksen juoksuvuoro (klo 19.50) ja oli jo valmiiksi hieman pilvistä joten kuvien laatu ei ole mikään mahtava. :( Edellisistä juoksijoista sainkin parempia kuvia.

Nyt sitten ensi kesään olisi tarkoitus kehittää Troiluksen peruskuntoa vielä entisestään jotta ollaan sitten taas iskussa, kun uusi ratakausi alkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti