maanantai 19. joulukuuta 2011

Ensimmäinen hieronta

Tänään Troiluksella kävi koirahieroja Susanna Myllynen. Mentiin Troiluksen kanssa ulos vastaan, jotta Susanna näki kuinka Troilus liikkuu. Ilmeisesti meni hyvin, koska mitään kommenttia ei tullut. :)

Troilus otti Susannan ihmeen rauhallisesti vastaan. Syynä lienee se, että Susanna itse oli tosi rauhallinen. Kerroinkin jo sähköpostissa, että Troilukselle ei kannata pahemmin leperrellä koska siitä poika innostuu ihan hirveästi.

Tosi kivasti Troilus antoi itsensä hieroa. Mitä nyt piti hieman koittaa jos tilanteesta pääsisi pois vaikka pussailemalla tai kierimällä. Ei auttanut ei! :D Kyllä se murkkupoika sieltä alta pisti esiin jonkin verran, mutta toisaalta Troilus oli tosi rauhallinen. Lopussa ilmeisesti jo hieman nauttikin, kun tassuja hierottiin.

Susannan mukaan Troiluksen lihakset oli ihan ok. Niskassa toisella puolella oli vähän jumia ja selässä pienessä kohtaa. Mitään kummempaa ei kuitenkaan löytynyt, onneksi! Seuraava hieronta on sitten tammikuun alussa. Sen jälkeen varmaan kerran kuussa voisi hierotuttaa poitsun. Ensi vuoden alusta pitäisi alkaa hieman tavoitteellisemmin tokoilla joten ihan hyvä pitää lihakset kunnossa.

Kerroin Susannalla Troiluksen seuruusta (seuraa siis vierellä hyvin, mutta kontaktia on vaikea saada. Troilus katsoo kokoajan suoraan eteenpäin ja saattaa välillä vain vilkaista mua) ja hänen mielestä niskan jumi varmasti vaikuttaa kontaktin puuttumiseen. Toivottavasti nyt hieronta auttaa tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti