sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tutustuminen agilityyn

Maailman kirjat on sekaisin! Troilus tutustui eilen agilityyn. :) Olen vannottanut itselleni, että agi on se vihoviimeinen laji johon Troilus tutustuisi. No, toisin kävi. Minä en tosin ohjaa siinä Troilusta.

Päästiin ihan omalla porukalla reenailemaan halliin joten Troilus sai tunnin verran rauhassa riehua. Mikään ei tuottanut ongelmia. Putkesta tuli heti lemppari. Edes kulmat ei pelottaneet. Troilus kävi välillä juoksemassa putken läpi omatoimisestikin. :) Puomilla piti tarkasti pitää poitsusta kiinni ettei tipu. Sen verran kovaa piti mennä. Hyppyä otettiin ihan matalalta ja sekin sujui ilman ongelmaa. Pari hyppyä  laitettiin peräkkäin ja vain yhden kerran Troilus kiersi toisen esteen. :D Kepit tuotti hieman hankaluuksia, koska menohaluja oli sen verran. Kuka silloin viitsisi alkaa pujotella. Ensi kerralla kuulemma tehdään keppikuja joten menee varmaan helpommin silloin.

Meillä olisi maanantaina 23.1. viralliset luustokuvaukset. Hieman jänskättää, kun Troiluksen lonkissa on vähän löysyyttä. Ei kuulemma mitään mikä vaikuttaisi elämiseen, mutta sehän kai vaikuttaa kennelliiton antamaan lausuntoon? Kuvataan samalla myös uudestaan olat. Polvetkin kopeloidaan jotta saadaan parempi yleiskuva. Selkähän Troiluksella on kunnossa ja sitä ei uudelleen kuvata.

Kuvauksien jälkeen sitten (jos ja kun kaikki on ok) otetaan hieman korkeampaa hyppyä, rengasta ja a-estettä. Keinu unohtui eiliseltä ottaa, mutta senkin ehtii sitten seuraavalla kertaa. Mennään helmikuun alussa vielä reenailemaan omalla porukalla jotta Troilus saa tutustua häiriöttä esteisiin. Mahdollisesti olisi tarkoitus alkaa reenailla Troiluksen kanssa tavoitteellisesti. Sen verran potentiaalia tuntuu olevan. Troilushan hienosti meni putkeen sivustakin lähetettynä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti