torstai 31. tammikuuta 2013

Vedä vedä!

Tänään Troilus pääsi ensimmäistä kertaa vetopuuhiin. Käytiin kaverin ja hänen huskynsä Icen kanssa koittamassa kicksparkin vetämistä. Ensin koitetettiin niin, että Troilus vetää Icen kanssa, mutta se ei oikein onnistunut. Troilusta näytti häiritsevän kaikki vetonarut ja myös se että kaulapantaankin laitettiin naru jottei pääse vetämään mihinkään omille teille. :) Ensin Troilus pääsi vetämään jäällä, mutta siellä oli sen verran lunta, että oli hankalaa.


Icellä ei ollut oikein vetohaluja tänään joten siirryttiin hieman helpompaan maastoon ja Troilus sai vetää yksin. Ja johan alkoi toimia! Troilus veti kuin viimeistä päivää ja silmät loisti. <3 On se vaan niin työkoira. :)

Otettiin muutamia parinkymmenen metrin vetoja ja tarkoitus oli testata kuinka Troilus kykenee vetämään eteenpäin ja jättämään minut taakseen. Ja hyvin se onnistui. Ensi kerralla voisi koittaa niin, että Icen omistaja Suvi vedättää Troilusta ja katsotaan kuinka Troi suostuu liikkumaan. Nyt tosiaan kun Ice ja Troi veti yhdessä niin Suvi oli puikoissa. Sekin saattoi hämätä Troilusta. Poitsu ei tiennyt mitä tässä tapahtuu ja vielä vieras ihminenkin on ohjaksissa. :)






Oli kyllä huisin hauskaa niin Troiluksella kuin meilläkin. Tästä varmasti saadaan mukava kevät/syksy/talvi -harrastus. Täytyy vaan Suvin avustuksella hankkia Troilukselle paremmat valjaat. Nuo Mustin ja Mirrin harmaat ei ole kovin hyvälaatuiset ja varmasti paremmat valjaat vaikuttaa menohaluihin positiivisesti.

1 kommentti:

  1. Haaste odottelee vastaajaansa! :)
    http://iitunova.blogspot.fi/2013/02/youve-been-served.html

    VastaaPoista