maanantai 14. helmikuuta 2011

Suihkepullo from hell!

Eilen Troilukselle tuli ikää jo 11 viikkoa. Painokin on noussut erittäin hyvin. Nyt on elopainoa 7 kiloa ja säkä noin 35 senttiä.

Lauantaina käytiin hakemassa lääkäriltä  Allerderm spot on lääke Troiluksen hilseen vuoksi. Laitan sitä neljän viikon välein pipetillä selkärankaan. Siitä se leviää ja vahvistaa ihon suojamuuria. Saatiin lääkäriltä puolen vuoden satsi. Toivottavasti se alkaa auttaa. Lisään myös joka ruokaan kaksi teelusikallista rypsiöljyä. Ei tuo pallero ole kyllä itseään nyt raapinut ihan samassa määrin mitä ennen lääkkeen laittoa ja rypsiöljyn käyttöönottoa. Hilsekin on mahdollisesti hieman vähentynyt. Olen koittanut seurata muutosta.

Eilen käytiin ensimmäistä kertaa Espoossa äitini luona. Matka taittui Tampereelta kevythäkissä takapenkillä. Troilus on onneksi hyvä automatkustaja. Suurimman osan matkasta pallero nukkuu oli matkan pituus mikä tahansa. Pissataukoja pidettiin melkein joka ABC:llä, joten vahinkoja ei häkkiin päässyt. Espoossa ei Troikkeli oikein osannut rauhoittua, koska kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Ruoka kyllä maittaa oltiin missä tahansa, onneksi!

Espoosta lähdettiin käymään Jalmarin 1v-synttäreillä Helsingissä. Troilus olisi kauheasti halunnut tutustua jo kunnioitettavan miehen iän saavuttaneeseen partapoika  Reetuun, mutta ei pappa siitä oikein pitänyt ja kertoikin sen Troilukselle hyvin selvästi. Jalmari ja Troilus olisi halunneet tutustua toisiinsa, mutta kaksi vauvaa yhdessä ei ole hyvä juttu - varsinkaan jos toinen on koiravauva. :)

Troilus on alkanut hyppiä ulko-ovea vasten, kun joku lähtee kotoa. Ja tämä siis tapahtuu vaikka kotiin jäisi vielä joku ja Troikkelin ei tarvitse olla yksin. Tähän sain neuvon suihkauttaa aina suihkepullolla kuonolle. Otin sen tänään käyttöön ja on kyllä poitsu aika ihmeissään. Aina kun suihkepullo lähestyy lähdetään pakoon. :D Toivottavasti sillä saa karsittua myös turhaa haukkumista pois.

Tänään olisi pentukoulu taas, mutta ei näillä pakkasilla voi mennä. :( Toivottavasti ensi maanantaina olisi jo lämpimämpää. Eilen Troikkeli ei olisi halunnnut tulla autosta ulos pissitauoille, kun oli niin kylmä. Nytkin käydään ihan vaan nopsaan ulkona. Ihan suotta alkaa palelluttaa poitsua ja itseä.

Troilus toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille ystäville ja sukulaisille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti