tiistai 1. helmikuuta 2011

Opettelua

Eilen sitten käytiin ensimmäistä kertaa vähän opettelemassa ohjaajan avustuksella! Reenit oli ulkona ja vähän pakkasta, joten ei paljon pystytty tekemään. Itseasiassa se pakkanen ei niinkään haitannut vaan kova tuuli. Istuttiin aika paljon vain ystävän autossa pyyhkeen sisällä. Troilus ei ole varmaan ennen ollut yhtä kauan ulkona. Hyvin meillä kuitenkin meni vaikka kylmä olikin. Opeteltiin vähän luoksepäästävyyttä ja sain hyviä vinkkejä. Namien avulla Troikkeli jaksoi kuin jaksoikin keskittyä minuun.. tai siis nameihin! :)

Harjoiteltiin myös luoksetuloa leikkien. Ohjeena oli, että aina kun Troilus lähtee juoksemaan minua kohti, sanotaan hänen nimensä. Ollaan harjoiteltu sitä nyt kotona sekä ulkona käynnin yhteydessä. Todella hyvin on mennyt.

Meidän kanssa opetteleen tuli ystäväni koiransa Ruskan kanssa. Troilus ja Ruska tapasivat ensimmäistä kertaa. Troikkeli oli niin innoissaan, että oksensi kun en päästänyt vapaaksi. Taisi panta puristaa hieman. Hannan ja Ruskan mentyä kauemmaksi harjoittelemaan, Troilus pystyi hyvin keskittymään. Ryhmässä oli pari muutakin koiraa, mutta niihin Troilus ei pahemmin kiinnittänyt huomiota. Lieneekö syynä se, että koirat eivät päässeet tapaamaan toisiaan. 

Tunnin päätyttyä Troilus nukahtikin autoon. Edes auton pomput (lumipaakkuinen tie) ei häirinnyt unta. Kotona olikin sitten taas iltahepuli vaikka luulin, että poika ei jaksa. :D

Tänään on Troiluksen 10 päivä uudessa kodissa (mukaan en laskenut tulopäivää). Tai itseasiassa uusien omistajien luona, koska uuteen kotiin ei olla vielä päästy. Pikkuhiljaa alkaa varmaan meillä kaikilla käydä elämä helpommaksi, koska totutaan toisiimme ja elämä normalisoituu. Vieläkin kyllä yöllä heräilen ja kuulostelen missä Troilus on ja mitä tekee. En nuku kovinkaan hyvin, mutta eipä sillä niin väliä. Sitten kun Troilus alkaa olla sisäsiisti ja viettää aikaa enemmän nukkumalla niin minäkin saan varmasti paremmat yöunet. :)

Kyllä odotan jo innolla sitä päivää, kun Troilus alkaa olla sisäsiisti. Poika juo todella paljon ja sen vuoksi sitten pissiikin kuin palokunnan hevonen. Jos haluaisi yrittää jo nyt saada kaikki pojan pissit ja kakit ulos niin täytyisi hypätä pihalla noin parinkytä minuutin välein. Ihan niin kunnianhimoinen en ole! :) Illalla hepulin aikaan poitsu saattaa pissata ihan muutamien minuuttien sisään pari kolmekin kertaa. Myös ulkoa tulon jälkeen pääsee usein pissit vaikka ulkona oltaisiin pissitty parikin kertaa. On tämä raskasta, mutta eiköhän Troikkelistakin sisäsiisti vielä tule.


Lelunsa Troilus on saanut aika hyvin rikki. Tänään ilmeisesti yhdestä lelusta jäi kurkkuun jotain ja hetken aikaa mussukka kakoi ja mitään ei tullut ulos. Alkoi jo pieni paniikki iskeä omistajaan. Koitin kurkkua sormella, mutta ei siellä mitään tuntunut. Hieroin poitsun kaulaa ja kurkkua ja T nielaisi kuuluvasti. Taisi mennä alas, koska sen jälkeen päiväruoka ja vesi maittoi heti normaaliin ahmattimalliin. :) Nyt lähti kyllä melkein kaikki lelut odottamaan korjausta. On tosi harmi, että Troiluksen lempilelut on rikki ja se mistä ei niin välitä, on ehjä. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti