maanantai 14. maaliskuuta 2011

15 viikkoa

Troiluksen elämässä on tapahtunut enemmän ja vähemmän kaikkea. :) Lauantaina oli taas pentupiiri ja menoa riitti. Nyt mukana oli huskyn  ja sakemannin lisäksi myös rotikka -ja labbispentu. Troilus voitti kyllä nopeudessa kaikki pennut ihan mennen tullen. Enää kaksi kertaa pentupiiriä jäljellä ja sitten täytyy keksiä jotain muuta. Punnittiin muuten taas lauantaina pallero ja nyt vaaka näytti 9,6kg. 800 grammaa on tullut lisää viikossa. Säkä on kotimittauksella 40cm.

Troilus pääsi lauantaina myös leikkimään Ruskan kanssa. Samalla kertaa käytiin sitten suihkussa. Meni todella hyvin. Minkäänlaista protestointia tai rimpuilua ei ollut. Häntä oli kyllä koipien välissä, mutta sellaista ne uudet kokemukset teettää. :) Suihkun jälkeen laitettiin allergialääke selkärankaan.


Kotona otettiin muutama seisotus- ja poseerauskuva. Kyllä meidän poika on jo niin ison näköinen. Ennen kuin huomaankaan niin poitsu on aikuinen. :)


Sunnuntaina harjauksen yhteydessä huomasin, että Troikkelin alusvilla on ruskeaa! Mahdollisesti pikkuinen vaihtaa väriä jonkin verran aikuiskarvan tullessa. Mielenkiinnolla odotan millainen hauva meille oikein kuoriutuu. Nyt on alkanut karvaa lähteä aika paljon.


Sain viimeinkin hankittua naksuttimen. Olen alkanut ehdollistaa siihen nyt joten mielenkiinnolla odotan millaisia tuloksia saan aikaan. Ihan hyvin kehusanakin on toiminut, mutta on kiva opetella uutta. (Ihan kuin tässä ei kokoajan saisi uutta opetella. :D ). Tänään mennään taas pentukouluun, joten siellä saa varmaan lisää vinkkejä naksuttimen käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti