sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Pureskelua pureskelua

Nyt on sitten Troiluksella alkanut hampaiden vaihto! Huomasin tuossa muutama päivä sitten yhden yläetuhampaista lähteneen. Myös ylä- ja alasivuilta on lähtenyt aika monta hammasta. Puruvimma on myös kasvanut potenssiin tuhat ja lelut sekä luut ei tähän kelpaa yhtä hyvin kuin mun kädet ja jalat. :) Toivottavasti rautahampaat tulee kuukauden sisään.

Eilen käytiin taas eläinlääkärin pentupiirissä leikkimässä. Tällä kertaa mentiin isojen ryhmään. Siellä ei ollutkaan kuin Siperian husky ja sakemanni. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuitenkin riitti. Sakemanni oli vain kahdeksan viikkoinen, joten oli hieman alakynnessä. Husky taisi olla Troikkelin kanssa samaa ikää. Eläinlääkärihän muutti nyt uusiin tiloihin ja aula on tosi iso. Siellä oli hyvä juosta. Pennut väsyikin ihan mukavasti juostessaan isoa aluetta ympäri. Pallero nukkui eilen taas monta tuntia. Riehuminen väsyttää. :) Käytiin samalla käynnillä eläinlääkärin vaakassa ja se näytti 8,8kg. 600 grammaa on nyt tullut viikossa lisää.

Troilus on taas oppinut kaikenlaista uutta. Tällä hetkellä reenaillaan hieman seisomista ja maahan menoa. Maahan menoa ollaankin reenailtu ja aika kauan, mutta se ei vieläkään suju pelkällä käskysanalla. Namin maahan laittamalla sujuu kuitenkin hyvin. Seisominen aloitettiin vasta tänään, joten se on vielä ihan alussa. Istuminen, katsekontakti ja odottaminen sujuu jo ihan hyvin häiriöttömässä tilassa.Torstaina Troilus hyppäsi ensimmäistä kertaa sängylle. Olin tyhmä ja laitoin sinne rikki menevän lelun. Tietystisen lelun perään täytyi lähteä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti