lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesätukka!

Nyt leikkauksesta on jo yksitoista vuorokautta ja Troilus voi oikein kivasti. Eilen illalla loppui antibioottikuurikin. Torstaina (leikkauksesta yhdeksän vuorokautta) otettiin viimeinkin kauluri pois päästä ja siirryttiin takaisin normaaliin arkeen. Troilushan tietysti heti repi ruven irti ja ihan tohkeissaan nuoli haavaa ja muutenkin alapäätään. Minä olin tietysti paniikissa, että haava aukeaa tai tulehtuu, kun näytti aika punaiselta. Haava kuitenkin on kiinni ja tietysti se tulee punaiseksi, kun revitään rupi ja nuollaan innolla. :)
Nyt on alkanut myös turvotus pusseista laskea ja ne on sellaiset roikot nahkat vaan. Toivottavasti ne kohta jo kutistuu pieneksi tai pois kokonaan.

Eilen Suvi kävi tekemässä Troilukselle kesätukan. Suvi saksi pojan ihan kokonaan ja aika hieno siitä mun mielestä tuli. Huomenna kun on 1,5v punnituspäivä, on kiva nähdä paljonko turkin mukana lähti painoa. Ei taida meidän poika enää painaa 20 kiloa. :D


Ihmeen kiltisti Troilus oli koko sen pari tuntia mitä saksimiseen meni. Olin ihan ihmeissäni! Toki välillä piti vähän pyöri ja yrittää istua jos piti seistä ja seistä jos piti istua. :) Toki pidettiin välissä luunsyönti tauko jotta ei kovin tylsäksi menisi hommelit. :D


Kyllä sitä karvaa lähtikin. Oli ehkä huono idea trimmailla olkkarin matolla. :D No, eihän tää tehdä kuin tosi harvoin. Kai sitä pystyy jäljetkin sitten siivoamaan. Ensi kerralla sitten matot otetaan pois tieltä!

Tänään käytiin sitten metsässä kuvailemassa uutta turkkia. Troilushan pääsi nyt ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen juoksemaan vapaana. Oli siis hieman haastava kuvattava. :D Muutaman kivan kuvan sain kuitenkin näpsäistyä silloin kun tuo elohiiri suostui pysymään hetken paikallaan.


Mun pitäisi ihan oikeasti alkaa opetella tuon kameran käyttöä. Nyt vaan kuvailen miten sattuu ja laatu on sen mukaista. Varsinkin liikekuvat on surkeita, tai ei ainakaan mun omia standardeja täytä. No, kyllä se tästä sitten jossain vaiheessa. Pääasia, että edes pari hyvää kuvaa tulee per kuvauskerta. :)


Nyt täällä kotona nukkuukin onnellinen, väsynyt pieni hurtta! <3

1 kommentti:

  1. Aww, ihanan näköne kesäturkilla :D Mä tänään pesin Tuikun ja harjasin siltä loput pohjavillat pois. Maisa sai kans trimmauksen saksilla, eli nyt on lyhyt karva kans :) Tassuis, hännäs ja nassus on pitkää :)

    VastaaPoista