torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän juhlintaa

Tänään on ollut tapahtumarikas päivä. Iltapäivästä suunnattiin Soukanlahden puistoon, jossa Jonna Lentovaara kuvasi Troilusta portfoliotaan varten. Kyseisessä puistossa ei olla ennen käytykään joten Troilusta piti hieman muistutella kuinka käyttäydytään. :) Hienosti kuitenkin meni ja mitään riehumista ei onneksi esiintynyt.

Valitettavasti puistossa oli paljon lapsia leikkimässä ja koiranulkoiluttajia käveli kokoajan joten emme uskaltaneet ottaa Troilukselta hihnaa pois kuvauksen ajaksi. Toivottavasti se ei pahasti kuvista loista. :D Ensin otettiin puskan vieressä kuvia. Käskin Troiluksen istuun ja hyvin se paikoillaan pysyikin. Siirtyi sitten siitä itsenäisesti makaamaan ja saatiin muutama sellainenkin kuva. :D Olin ihan varma ettei Troilus pysty rauhoittumaan ja poseeraamaan, kun on vieras kuvaaja. Toisaalta varmaan ne leikkivät lapset auttoi asiaa kun Troilus sai katsella niitä tarkkaavaisesti.

Lopuksi otettiin vielä vähän vauhdikkaampia kuvia luoksetulon merkeissä. Joonas vei Troiluksen kauemmaksi ja minä huutelin. Upeasti ja vauhdilla Troilus tuli eikä yrittänyt poiketa mihinkään. Olisi sen hihnan siis voinut ottaa poiskin. :D

Kun oltiin lähdössä kotiin niin puistoon sattui tulemaan nuori bortsuneiti Lova ja penskat ottikin ja leikki hihnassa (niinhän aina pitää tehdä!). :D Jonna siinä kuvaili tätäkin hetkeä. Mielenkiintoista saiko noista innokkaista koirista minkäänlaista yhteiskuvaa aikaan.

Siitä sitten käytiin heittämässä Troiluksen vanha pomppa uudelle omistajalle ja ajeltiin kotiin missä meidän synttärivieraat olikin jo saapuneet. Talon asukkaathan tulee aina viimeisenä. :D Troilus sai synttärikakkunsa vihdoinkin. Ei se nyt onnistunut ihan niin hyvin kuin toivoin, mutta täytyyhän sitä parannettavaa jättää seuraavallekin vuodelle. :)


Troilus olikin sitten mukavan väsynyt kun vieraat lähtivät. :D Ei muuten olisi pitänyt antaa tuon palleron riehua hihnassa. Minä loukkasin selkäni ihan kunnolla (taisi nytkähtää jotenkin) ja viikonloppuna olen menossa turisteilemaan messariin. Tosi kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti