maanantai 10. joulukuuta 2012

Uusi pomppa

Oli ihan pakko laittaa oma bloggaus Troiluksen uuden pompan kunniaksi. :D Ensimmäinen pomppa ostettiin viime talvena ja otin Pompan sivuilla olleet mitat ihan kirjaimellisesti ja tilasin Troilukselle takin kokoa 60, koska poitsun selän pituus on 61cm. Takkihan oli sitten ihan valtava. Ajattelin kuitenkin sen olevan tulevaisuudessa parempi, kun Troilus kerää massaa. Nyt kun massaa on tullut niin silti takki tippuu päältä. Oli siis parasta myydä se ja ostaa uusi. :)


Nyt Pompalle on tullut uusia ihania värejä ja olin ihan onnessani, kun ei tarvinnut tilata mustaa. :D Minä olisin halunnut violetin, mutta koska mies halusi keltaisen niin suostuihin sitten siihen.. ja onneksi suostuinkin. Tuo keltainen on ihana! <3 Ostin Troilukselle kokoa pienemmän (eli koon 55) ja se on tosi hyvän kokoinen. Ei roiku mistään ja ei varmaan tipu ulkonakaan päältä. Vielä ei olla päästy testaamaan sitä käytännössä.


Saatiin Troiluksen hierojalta laittaa takki päälle jo -10 asteessa tai aikaisemminkin jos käy kova tuuli. Troin selkä menee niin helposti jumiin että on pakko suojautua. Koskaanhan poitsu ei ole näyttänyt palelevan vaikka olisi ollut kuinka paljon pakkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti