lauantai 24. toukokuuta 2014

Toiset aksakisat ja iltaseuraa

Troiluksen toiset viralliset (no, ei epävirallisia ole ollutkaan) agilitykisat olivat tänään Valkeakoskella. Tällä kertaa Troilus ja Jenna osallistuivat perusradan lisäksi hyppyradalle. Myös minä "loistin", koska muistin ottaa mukaan rokotustodistuksen ja kisakirjan. :D

Kisapaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja jo aamulla lämpöä oli noin 27 astetta ja aurinko paistoi täydeltä terältä, mutta tukalaa ei onneksi ollut. Olin kyllä onnellinen, että kisat eivät olleet meillä keskipäivän jälkeen. Kisat sujuivat tosi vauhdikkaasti ja kauaa ei meidän tarvinnut odotella.

Tänään oli Troiluksen ensimmäiset kisat tai yleensäkään ensimmäinen kerta, kun aksasi ulkona! Siihen nähden suoritus oli ihan huippu. Troi ei välittänyt muista ihmisistä saati koirista tuon taivaallista, kun kentälle pääsi. Toki irtosi hieman liian aikaisin, mutta mitäpä pienistä. Sattuu sitä paremmissakin piireissä. :D

Ensin oli perusrata ja se meni hienosti! Ainoastaan kepit tuottaa edelleen ongelmia ja siksi hylky tulikin ja aikaa meni kauan, koska Jenna vaati, että kepit suoritetaan loppuun. Ja niin pitääkin. Ei pidä opettaa, että vain hieman sinnepäin riittää. Kaikki muu sujui kuin tanssi!Ensimmäisen radan jälkeen käytettiin Troilus juomassa ja sen jälkeen onneksi löydettiin varjoisa paikka häkille. Oon kyllä niin tyytyväinen kuinka hyvin Troi on oppinut rauhottumaan häkissä vaikka kuulee muut koirat ja välillä vähän näkeekin. Oikein hienosti kykenee laittamaan maate ja ottamaan pienet torkut. On se hieno poika! :)


Hyppyradalla meni yhtä hyvin. Jopa rengas sujui hienosti! Kyllä Troiluksesta tulee tosi tosi hyvä, kunhan vain kepit Jenna saa opetettua varmasti ja lisää malttia lähtöön. Luulen, että keppien oppimisen jälkeen ei mene kauaa, kun Troi ja Jenna nousee jo kakkosiin. Ehkä jo syksyllä? :)


Vaikka kisoista oli tällä kertaa saaliina kaksi hyllyä, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Ensimmäinen kerta ulkona aksaamista, ei karkaamista, hieno rauhoittuminen häkissä ja upea rengas! On se hieno poika!

Kotona sitten ehdittiin lepäillä jonkin aikaa ja sitten lähdettiin Hemulle ja Teemulle kannustamaan Suomea. Oli kyllä kiva katella peli seurassa niin sai jännittää porukalla. Kaksin Jontun kanssa se on hieman tylsää. :)Kyllä Troilus oli väsynyt, kun ei jaksanut kuin pienen hetken riehua Ässän kanssa ja sitten pitikin loppuilta nukkua. Edes vesimeloni ei kelvannut (makkara upposi!). Troilus siirtyi taas nukkumaan toiseen huoneeseen, ettei vaan häiritä nuorta herraa. :D

Pelin jälkeen lähdettiin viilentymään Hennan ja Teemun lähellä olevaan järveen. Tai Troilus viilentyi ja ui kiekan. Ässä sammutti janonsa järvestä ja me ihmiset tyydyimme kuvaamaan ja läiskimään hyttysiä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti