lauantai 7. kesäkuuta 2014

Metsä(tie)lenkillä hyvässä seurassa!

Tänään iltasella Hemu soitteli ja kysyi lähdettäisiinkö jonnekkin kivaan paikkaan koko porukka, vaikka iltalenkille. Näin päätettiin tehdä ja sovittiin, että mennään sinne Sääksjärven metsään missä muutenkin käydään aina Troiluksen kanssa. Hemu ja Teemu ei siellä ole ennen käyneet, joten nähtiin parhaaksi, että käydään hakemassa heidät tuosta matkan varrelta ja he sitten ajelevat meidän perässä.


Meidän vanha tuttu metsätie oli kyllä aika kivan näköinen alkavassa usvassa. Koirapojat eivät tosin jaksaneet siitä välittää. Pääasia, että pääsivät kirmaamaan pitkästä aikaa kaksin. Eikä tosiaan kuonot kauaa tuhisseet, kun irti pääsivät. Nykyään ei Troiluksen tartte Ässää yrittää leikittää vaan samantien on vauhtia pienellä cardillakin. :D


Kyllä harmitti, kun en ottanut kunnon kameraa mukaan. Olisi ollut niin nättiä ja potretitkin olisi onnistuneet paremmin. Kännyn kamera on sen verran hidas ja koirien katse siirtyy aika nopeasti pois kamerasta. :( Onneksi Hemu sai kuitenkin onnistumaan muutamat kuvat ihan kivasti. Ensi kerralla kyllä otan oikean kameran mukaan vaikka kuinka tuntuisi etten tule hyviä kuvia saamaan.Oli kyllä mukava käydä porukalla lenkillä. Pojat tosin joutuivat hihnaan jossain vaiheessa, kun Troilus alkoi tehdä katoamistemppuja. Ilmeisesti jossain oli jokin tosi hyvä tuoksu ja nenäkoirana Troilus irtosi. Ei viittitty ottaa riskiä, että poitsu lähtee pitemmälle yksin hortoilemaan, kun ei ollut edes puhelinnumeroa pannassa (eikä pantaa kaulassa). :)

Lenkin jälkeen oli kaksi väsynyttä koiraa ja iloista omistajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti