torstai 14. huhtikuuta 2011

Shoppailua ja perusasentoa

Käytiin shoppaamassa Mustissa ja Mirrissä Troilukselle ensiapulaukku, punkinestoainetta ja ruokaa. Tuo ensiapulaukku on ollut jo pitkään hankintalistalla, joten hyvä että tuli ostetuksi. Olen ajatellut ostaa sinne vielä ainakin kyypakkauksen, hiilitabletteja, ripulilääkettä, puhdistusainetta jne. Tuonne maalle kun menee niin ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. :D

Vihdoinkin löysin itseäni miellyttävän keraamisen ison ruokakupin Troilukselle. Olen jo kauan sellaista etsinyt, kun vauvakuppi on jäänyt pieneksi. Ostin kermanvärisen kupin, jossa on luun kuvia. Tosi ihana! Ostettiin myös Brit Caren lamb&rice medium adult ruokaa. Sekoitellaan sitä vielä viikko penturuokaan. Hyvin on poitsulle maistunut ja vaikuttanut positiivisesti jätösten määrään.

Opetellaan tällä hetkellä tokon perusasentoa. Ihan hyvin sujuu, kun tajusin minkä virheen teen. Eli olen vienyt namin liian kaukaa jalastani eteen ja sen vuoksi Troilus on jäänyt kauaksi sivuttain istumaan. Vielä on paljon reenattavaa, mutta ollaan edistytty hyvin. Tänään pentukoulussa otin mukaan käskysanan "sivulle".  Reenataan joka päivä vähän, joten eiköhän siitä hyvä tule. Ensi kerralla pentukoulussa on sitten vuorossa istu/maahan/seiso ja kontaktipujottelu. Tosi hienoa, kun tuo maahan ei ota sujuakseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti