torstai 27. joulukuuta 2012

Lahjoja ja vatsavaivoja

Joulu on sitten juhlittu ja paketit avattu. Meillä oli taas vieraita joulunvietossa joten Troiluksellakin oli tekemistä, kun sai kokoajan mennä sylistä syliin. Aina löytyi rapsuttajia. :D Siinä kun pieni duracel pupu oli viitisen tuntia vauhkonnut niin unikin tuli ja Troilus vetäytyi mahdollisimman kauaksi meistä nukkumaan. :D Ei sentään omalle tyynylle mennyt. Samassa tilassa täytyi pysyä.


Lahjaksi Troilus sai ihanan poronluun ja ison keppiluun. Lahjaksi tuli myös tosi kiva pallolelu. :) Troiluksella riitti puuhaa, kun ensin piti syödä luuta ja sen jälkeen leikittää ihmisiä pallolelun kanssa. Sitten pitikin taas aloittaa luun syönti. :D No, joulunahan saa syödä herkkuja ja leikkiä niin paljon kuin sielu sietää.


Valitettavasti poronluu ei ollutkaan sitten kovin sopiva. Troilus pisteli sen aika nopeaa menemään vaikka koitin säännöstellä. Aikaisin Tapaninpäivän aamuna sitten heräsin ihaniin tuoksuihin ja lähdin viemään Troilusta kiireen vilkkaa ulos. Poika olikin ihan kuralla. Kotio tullessa tajusin, että tuo haju on hieman pahempi kuin pelkkä kaasujen päästely olisi. Sitten vaan valot päälle ja Troilus olikin ripuloinut olohuoneen matolle lähelle kuusta ja sitten vielä oksentanut päälle. :( Ihanaa! Onneksi mun sisko tuli vauhdilla siivousavuksi (asuu ihan vieressä). Koko päivä menikin sitten enemmän ja vähemmän huonossa hapessa. Tänä aamuna Troilus vielä oksensi pari kertaa sulamattomia isoja luun palasia. Ei siis tällaisia luita enää meidän pojalle! :)


Oon kyllä oikein iloinen siitä kuinka hyvin Troilus ottaa tällaiset juhlat sun muut missä väkeä on enemmän. Vaikka hakee toki huomiota ja sitä saakin niin silti leikkii yksikseenkin sekä nukkuu rauhassa kun väsyttää. Mikään adhd Troilus ei ole, vaikka välillä saattaa siltä vaikuttaakin. :)

Oli kyllä mukava joulu taas kerran. Ensi jouluna sitten vaan tsekataan tarkemmin millainen luu meidän luupäälle annetaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti