maanantai 31. joulukuuta 2012

Taas pamahtelee!

Eikös just ollut viime uusi vuosi? :) Niin ne vuodet vierii ja Troilus vanhenee. Tämäkin uusi vuosi vietettiin ihan rennosta kotona pelaillen lautapelejä parin kaverin kanssa. Tai Troilus ei tietenkään osallistunut pelailuun vaikka jos olisi kutsuttu niin varmasti olisi hypännyt tuolille ja alkanut maistella pelinappuloita. :)

Lähdettiin iltapäivällä käymään Vähäjärven koirapuistossa jotta Troilus saa päästellä enimmät höyryt ennen iltaa ja raketteja. Kivoja kavereita sitä puistosta löytyikin ja Troilus painoi menemään puolisen tuntia kuin tuulispää. :)



Puistoilun jälkeen Troilus sitten sopivasti lepäili lähes koko illan. Just tuossa kello 18 jälkeen alkoi rakettien pamauttelu vähän kiivastua ja Troilus kyllä reagoi niihin, mutta mitään paniikkia tai muuta ei syntynyt, onneksi! Valitettavasti meidän ja naapurien piha näytti olevan oiva paikka raketeille ja ne sitten sihisi, paukkui ja valaisi meidän olkkaria vaikka oli verhot kiinni ja telkkari päällä. Isompien rakettien aikaan Troilus siirtyi istumaan ja katseli äänen suuntaan. Näki kyllä, että ei tykkää ollenkaan.

Pihassa käytiin pissillä tuossa klo 19.30 aikaan ja silloin oli kanssa aikamoista välkehdintää ja paukahtelua. Troilus hoiti kyllä asiansa, mutta tosi tarkasti seurasi joka puolelle mistä ääntä kuului. Asioidensa jälkeen juoksi sitten suoraan kotiovelle. Vielä viime vuonna me käytiin normaalisti ulkona näihin samoihin aikoihin, mutta silloin Troilus oli niin hajujen lumoissa ettei edes huomannut mitään raketteja.

Kaverien kanssa saatiin ihan rauhassa pelailla pelimme ja Troilus nukkui pöydän alla. Iltapalaksi sai sitten kongissa jauhelihaa. Nami! :)

Tarkkaan Roilopoika seurasi mitä teen ja aina tuli perässä jos johonkin lähdin. Ilmeisesti hieman turvatonta oli. :(

Onneksi nyt täällä on taas vuodeksi pamauttelut kohta ohi ja Troiluskin pääsee rentoutumaan. :)

Mahtavaa uutta vuotta 2013 kaikille kavereille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti