keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kesätukka on täällä taas!

Suski kävi tänään hieromassa Troiluksen ja otti trimmerin mukaan. Troin turkki on aika surkea. Kastumisen jälkeen se huopaantuu todella helposti vaikka kuinka kuivaisi ja harjaisi. Pohjavillaa on ihan hirveästi ja Troilla on karvanlähtö ympäri vuoden. Käteen jää vaan tupsuja, jos ottaa kiinni. :D Pyllykarvat on ihan hirvittävän paksut ja ärsyttävät. Parempi siis vetästä vaan turkki pois kun kesä tulee. Pystyy tekemään punkkitsekitkin paremmin ja uinnin jälkeen kuivuu nopeasti. Nyt jo Troilus on läähätellyt sisällä vaikka meillä ei mikään kovin kuuma vielä olekaan. Mielenkiintoista nähdä vaikuttaako turkin lähtö läähätykseen.

Troiluksen lihakset on pysyneet ihmeen hyvässä kunnossa vaikka hieronnan väli on nyt pidentynyt noin seitsemään viikkoon ja raskaampaa liikuntaa on ollut paljon enemmän kuin ennen. Sitä se aikuistuminen teettää. :) Toivottavasti tänä syksynä ei tule enää mitään pitkiä saikkuja niin kuin kahtena viime syksynä. Ekana syksynähän Troilla oli kasvukivut ja toisena meni nivelsiteet ranteesta ja kummassakin hauiksessa oli jännetupen tulehdus. :(

Tästä lähdettiin:


Troilus muuten ei ole läähättänyt sisällä turkin poiston myötä!! Takapää ja häntä oli niin paksua karvaa ettei ollut trimmerilläkään läpi päästä. Ei siis ollut huopaantunut, mutta kuitenkin. Ei ihme, että on alkanut tulla kuuma kun aurinko jo paistaa sisään.

1 kommentti: