lauantai 6. huhtikuuta 2013

Reeniä ratakautta varten

Meidän tokoilu on edelleen tauolla ja Joonas onkin alkanut reenata Troilusta alkavaan ratajuoksukauteen. :) Pojilla on ihan omat kuvionsa ja sen kyllä huomaa Troin kropasta. Lihasta on tullut aika hyvin ja muutenkin poitsu on massiivinen. Paino on kyllä pysynyt ihan normaaleissa lukemissa.

Joonas pistää Troiluksen odottamaan metsätiellä pienen mäen alle ja itse menee mäen päälle. Sieltä sitten kutsuu poitsun ja vauhdikkaasti kuulemma Troilus aina tulee. Pojat ottaa korkeintaan viisi vetoa ja sitten leikkii ja jäähdyttelee. Sitten toisella kertaa Joonas laittaa Troin vetovaljaisiin ja poitsu vetää Joonasta aina jonkun muutaman kymmenen metrin vedon. On niillä hauskaa. :D

Nyt kun alkaa taas lumet olla historiaa ja Pirkkahallin parkkiskin kai kohta kuiva niin jatketaan taas tokoilua. Ollaan täällä kotona reenailtu oikeastaan vain liikkeestä seisomista ja se on alkanut toimia ihan kivasti. Katsotaan mitä tapahtuu, kun siirretään harjoittelu ulos. :) Nyt ei reenailla missään ryhmässä joten mennään aika oman fiiliksen mukaan ilman paineita. Eiköhän me kuitenkin päästä vauhtiin tässäkin lajissa. Sitten täytyis kohta mennä tekemään kevään ensimmäinen jälki.


Reenien jälkeen on hyvä ottaa ihan rennosti ja nollata tilanne... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti