maanantai 5. elokuuta 2013

Kraniointia ja koirapuistoilua

Tänään Suski tuli pitkästä aikaa (1,5 kuukautta) hieromaan ja kranioimaan Troilusta. Keskiselästä löytyi se normaali pieni jumi, samoin kai niskassa oli jotain ihan pientä. Muuten poitsu on oikein hyvässä kunnossa ja ottikin tosi rennosti. Näytti oikein nauttivan. :) Mutta mikäpäs siinä nauttiessa, kun kroppa voi hyvin ja ihan ja saa huomiota.


Seuraava hoitokerta sovittiinkin vasta lokakuun loppuun. Vielä ei olekaan ollut näin pitkää väliä. Toivottavasti ei tapahdu mitään tramaattista tässä välissä. :) Troilus on kyllä pysynyt mukavan terveenä tämän vuoden. Viimeksi ollaan käyty marraskuussa lääkärissä ja fyssarilla ranteen nivelsiteiden ja jännetupentulehdusten vuoksi. Päästäisköhän ensimmäistä kertaa vuoden väliin lääkärissä käynnissä. Loppuvuodesta käydään hakemassa kennelyskärokote ja tsekkauttamassa muuten Roilo. Hampaat haluan että katsotaan. Hammaskiveä on jonkin verran tullut ja en ole itse saanut niitä pois rapsuttamalla, pesemällä tai plaque offilla. Jos kivi poistettais niin olis sitten helpompi alkaa ennaltaehkäistä. Aloitin ihan liian myöhään. :(

Troilus sai viimeisen kerran tänävuonna kesäkarvan. Sen verran on vielä lämmintä, että mitä sitä suotta koiraa kiusaamaan. Sen verran oli jo turkki kasvanut, että Troilus on alkanut taas läähättää sisällä. Onneksi lyhyt turkki sallii pojan pysyä viileämpänä. 

Tänään Troilus pääsi illasta vielä leikkimään ensimmäistä kertaa siskonmiehen Ässäkoiran kanssa puistoon. Ässä on kohta 4v miehinen mies ja mietittiinkin, että tuleeko ongelmia. Vielä mitä. Kaikki meni oikein hyvin, mitä nyt lopuksi Ässä hieman toiselle urokselle ärisi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin pojilla oli tosi hauskaa ja vauhtia riitti. :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti