keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusia valjaita

Tänään Troilukselle käytiin hankkimassa parit uudet valjaat. Jo pitkään on ollut harkinnassa ostaa kunnon vetovaljaat. Meillä on ollut käytössä Mustista ja Mirristä ostetut "halppisvaljaat" ja nyt kun Troilusta on alettu vedättää enemmän, on aika ostaa laadukkaammat.

Kyselin Suvilta mitkä valjaat olisi hyvät ja sain vastaukseksi Zero DC. Sellaisia siis lähdettiin sovittamaan Barffinettiin Lielahteen. Oli hieman hankalaa alkuun, koska mulla ei ollut ihan täsmällistä kuvaa millaiset valjaiden pitäisi olla ja myyjäkään ei tainnut olla ihan varma. Soitin siis Suville ja laitoin kuvia valjaista Troiluksen päällä. :) Löytyi sieltä sitten ne sopivatkin vaikka ensin vaikutti hieman huonolta.


Seuraavaksi lähdettiin sitten Koivistonkylän Mustiin ja Mirriin johon oltiin tilattu meille Rukan keltaiset neon form valjaat. Vähän ne on isot rintaosasta (ilmeisesti karvattomuuden vuoksi), mutta muuten tosi hyvät. Täytyy vielä koittaa säätää tuota rintaosaa. Ei se Troilusta haittaa, mutta mua ärsyttää kun se roikkuu. :)



Kauppareissujen jälkeen käytiin mun siskolla kylässä ja Troilus tapasi Ässän. Vähän piti poikia toppuutella, kun Troilus innosti Ässää riehumaan. Se ei sisällä ole niin mukavaa. :D Hienosti Troilus pystyi kuitenkin rauhoittumaan ja vain makoilemaan vaikka kaveri oli kokoajan lähellä. Lieneekö Ässän "en ole nyt niin kiinnostunut" -asenne vaikuttaa. 


Ei pojat halunneet poseerata mulle, joten "selkäkaverikuva" saanee kelvata tällä kertaa. :D

1 kommentti:

  1. Ihan huippuhauska toi bannerin kuva! :D Kiva että löytyi sopivat valjaat. Minkä rotuinen toi Ässä on?

    VastaaPoista