sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kahvittelua ja sunnuntaikävely kaupungissa

Tänään lähdettiin pitkästä aikaa käymään tädilläni Tampereen keskustassa. Troilusta ei haitannut vaikka luu jäi kotiin, kun kahvittelemassa oli äitini, siskoni ja kummatkin tätini. :) Ei myöskään tarvinnut ahneen pojan miettiä, että saako sitä pullaa vai eikö saa. Kyllä saa! :D


Troilus pääsi ensimmäistä kertaa kiertämään vähän pidemmän lenkin kaupungissa. Ennen ollaan vaan kävelty parkkikselta tädille, joka asuu keskustassa. Nyt sitten tädillä käydessä päätin, että lähdetään tutustumaan Keskustoriin ja muihin nähtävyyksiin, kun on niin nätti alkuilta.

Hyvinhän se Troilus meni. Tosi nätisti käveli, kun ei ollut autoja lähettyvillä. Ei yhtään kiskonut edes hajujen perään. Kun päästiin Hämeenkadulle niin askel vähän reipastui ja Troilus olisi mennyt jokaisesta ovesta sisään mikä siinä vastaan tuli. :D Ihmisistä ja ohi ajavista pyöristä ei välittänyt yhtään. Kiva oli kuitenkin, että mitään paniikkia ei tullut. Hengenhädässä Troilus ei kiskonut eikä tehnyt mitään syöksyjä niinkuin vielä viime talvena, kun Nuolialantietä kuljettiin.

Keskustorilla pidettiin ensimmäinen kuvaustauko. Troiluksella taas pää pyöri kuin pöllöllä, mutta niinhän se aina. Pitäähän paimenen pitää huoli ympäristön tapahtumista. Keskustorilta kun lähdettiin eteenpäin niin Troilus olisi hirveästi halunnut päästä tutustumaan Vanhaan Kirkkoon. Tällä kertaa sai vaan kiivetä portaille ihastelemaan.




Siitä jatkettiin sitten eteenpäin ja Kirjastonpuistossa pidettiin seuraava kuvaustauko. Siellä olisi saanut nättejä kuvia, jos olisin tajunnut ottaa kunnon kameran mukaan. No, seuraavalla kertaa sitten.



Matka jatkui Patosillalle ja Troilus kuunteli Tammerkosken pauhua ja katseli ohiajavia pyöriä tarkkaavaisesti. Tammerkosken melu ei häirinnyt ollenkaan ja pyörien mentyä jatkettiin rauhassa matkaa eteenpäin.



Patosillan jälkeen otettiin vielä viimeiset poseeraukset ja käveltiin Koskipuistoa pitkin takaisin tädilleni.


Seuraavalla kerralla voisi käydä Alarannassa ja muutenkin kuvailla enemmän. Joonas ei vaan ymmärrä, että mulle on tärkeätä saada hyviä kuvia napsittua, kun jotain tapahtuu. Ei se yksi heilahtanut otos riitä.. ja varsinkaan kun Troilus ei ole mikään poseeraaja. Niitä näpsyjä täytyy olla monta, että löytyisi edes yksi suht onnistunut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti