lauantai 29. tammikuuta 2011

Mussukka jo kaksi kuukautta!

Eilen tuli hänen suloisuudellaan kaksi kuukautta täyteen! Iso mies siis jo. :) Juhlan kunniaksi Henna-täti toi pussillisen luita ja minä ostin puppy herkkupaloja ja maksan makuista mönjää kongiin. Kongiin meinaan on ihan turha laittaa mitään nappeja, koska ne poitsu saa sieltä ulos parissa sekunnissa.

Tänään oli ensimmäinen pentupiiri Eläinystäväsi lääkärissä Raholassa. Hauskaa oli! Alkuun Troikkeli kierteli nurkkia, mutta hetipian oli jo leikki käynnissä muiden pentujen kanssa. Yksi tollerityttö leikki hieman rajummin, mutta hyvin meidän poika pärjäsi. Arempia koiria hän yritti hieman dominoidakin. Tulomatkalla maattiin ihan unessa autossa. On hienoa, että pikkuinen saa leikkiä lajitovereiden kanssa edes kerran viikossa.

Tänään meillä on muutto edessä ja Henna-täti lupasi hoitaa poitsua kun minä ja Joonas mennään vanhaan kotiin katsomaan vähän tavaroita ja pakkaaman. Eilen käytiin jo Troiluksen kanssa uudessa kodissa vähän järjestämässä. Pikkuisen pelottavaa se oli, koska Troikkeli joutui olemaan mun sylissä hetken, koska piti siivota ensin. Kyllä siinä pienet hätäpissat ja kakat tuli, mutta kaikki oli jo hetkessä hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti