tiistai 19. huhtikuuta 2011

Punkkikarkoite

Laitoin tänään Troilukselle punkkikarkoitteen. Nuo karkotteet on mulle ihan uusia juttuja. Ostin BioSpotix nimistä karkoitetta. Sitä laitetaan niskaan pipetillä. Ei se ihan hirveän pahalle haissut. Tuli mieleen Off ja mökkeily. :) Laittamiseen Troilus ei reagoinut mitenkään, kun on tottunut jo että allergialääkettä laitetaan samalla lailla. Laitosta on nyt neljä tuntia ja iho ei ole reagoinut mitenkään ja Troilus vaikuttaa olevan ihan oma itsensä. Seurailen kuitenkin vielä huomisaamuun asti, koska ei tiedä kuinka nuo uudet aineet vaikuttaa. Domeris duohan on colliesukuisille vaarallista.

Yksinolo on alkanut sujua tosi mallikkaasti. Yksin Troilus on ollut pisimmillään neljä tuntia. Sisään ei ole silloin tehnyt tarpeitaan ja kaikki on pysynyt ehjänä. :) *koputtaa puuta* Meidän sängyssä poitsu tykkää viettää aikaa joten tarvisi nyt aika nopeaan saada se päiväpeitto hankittua. Meidän vanha päiväpeitto ei enää sovi, kun on isompi sänky.

Hampaita on tippunut nyt ihan urakalla. Eilen lähti leikkiessä kaksi ja sitä ennen on parina päivänä tippunut myös leikkiessä yksi tai kaksi. Katselin tuossa, että poskihampaat taitaa olla nyt lähteneet. Etuylähampaat on kaikki uusia. Samoin alhaalla on pienet uudet tyngät. Kulmurit ei vielä edes heilu. Luita Troilus on syönyt oikein urakalla joten olo taitaa olla aika tukala välillä. Käytöskin on ollut sen mukaista. Melkein kokoajan pitää olla tekemässä vähän kaikkea kiellettyä kuten esimerkiksi maton syömistä. :)

Laitan tähän muutaman sekalaisen kuvan loppuun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti