sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Rauhallista elämää

Troilus on nyt ollut melkein kaksi viikkoa rauhallisesti. Tai ainakin yrittää olla. :) Ollaan vain tokoiltu hieman ja sitten tehty pieniä aktivointijuttuja kuten etsitty avaimia, nappuloita jne. Mullakin on hieman motivaatiopuutetta tehdä mitään, kun näkee tuosta poitsusta ettei se ole ihan terve. :( Huomenna alkaa sitten odotettu tokokurssi. Toivottavasti se saa motivaatiota nousemaan. Jotenkin vaan tuntuu, että me ei edetä ollenkaan ja kaikki menee ihan päin peppua. No, eiköhän se tästä.

Tokossa ollaan nyt reenattu ihan perusasentoa, seisomista ja vähän noutoa. Perusasennossa reenaillaan nyt siirtymisiä niin että käännyt vasemmalle, Troilukseen päin. Sitä ei ollakaan pahemmin tehty joten on aika hankalaa.. meille kummallekin. :) Seisomista reenataan pallon kanssa. Tai itseasiassa ei olla vielä sitä kunnolla reenattu, mutta tänään alotellaan. :D 

Varasin Troilukselle ensi keskiviikoksi uuden taivuttelun ja mennään kuvaamaan olat ja lonkat. Toivottavasti sitten saadaan lisäinfoa. Troilus on edelleen aika kipeä ja ei käytä aina oikeaa etu- ja takatassua. Pallero myös välillä kakkaa oikea takajalka ilmassa. :( Saattaa myös pitkään istua tai maata samassa asennossa ja ei lähde perään vaikka menisin eri huoneeseen. Normaalistihan Troilus pienen varjon lailla seurailee. :) Eilen ja tänään Troilus on ollut virkeämpi ja valitettavasti haluaisi myös riehua. Toivottavasti nyt alkaa sitten kivut vähentyä.

1 kommentti: