tiistai 22. helmikuuta 2011

12 viikkoa

12 viikkoa elämää tuli täyteen jo sunnuntaina. Nyt ei painoa ole tullut lisää kuin 300 grammaa. Vaaka näytti 7,3kg. Korkeutta tuntuu tulevan lisää noin sentti viikossa. Ihan kiva vauhti. En tosin voi vannoa, että mittatulokset on ihan eksakteja. Troilus kun ei oikein välitä pysyä paikoillaan. Olisi ihan hyvä alkaa opettaa perusasentoa nyt. Pitäisi myös reenata odottamista.

Kohta meillä alkaa olla remppa ja muutto valmiina. Makkari on jo saatu valmiiksi ja ollaan nyt Troiluksen kanssa oltu siellä muutama tunti, jotta poitsu alkaisi tottua omaankin kotiin. Alkuun tuli aikamoinen paniikkiryntäily -ja pissailu kohtaus, mutta sen jälkeen meni ihan hyvin. Ollaan piiloteltu nameja ympäri huonetta jotta tuntuisi mukavalta paikalta.


Meillä on aika liukas lattia ja hetken aikaa Troilus liukasteli ihan kunnolla. Seuraavana päivänä ei sitten liukastelua paljon näkynyt. Nopeasti poitsu oppii. :)

Ajattelin tilata Peten koiratarvikkeesta Espreen Aloe Oatbath shampoota. Sitä suositeltiin Troikkelin hilseen ja kutinan vuoksi. Toivottavasti se auttaa. Onhan meillä jo käytössä rypsiöljy, mutta sen vaikutus alkaa kuulemma näkyä vasta noin kuukauden päästä käytön aloittamisesta. Vielä ei myöskään Allerderm lääke ole tuonut tulosta. Eihän sitä tosin ole laitettu vielä kuin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti