torstai 24. helmikuuta 2011

Ulkoilua ja yksinoloa

Eilen päätettiin lähteä pakkasesta huolimatta ulkoilemaan hieman kauemmaksi. Käytiin katsomassa missä lähin koirapuisto sijaitsee. Se olikin yllättävän lähellä. Vielä ei voitu katsella kuin ulkopuolelta koirapuiston tapahtumia, mutta ei se tainnut hirveästi Troilusta haitata.


Lenkistä tuli noin puolen tunnin pituinen. Se oli ihan tarpeeksi pitkä kovalla pakkasella. Vauhtiin ei kylmä sää vaikuttanut mitenkään. Troilus ei ole koskaan näyttänyt pakkasen tuntuvan pahalta, joten lyhyehköiden lenkkien lisääminen on varmasti ihan ok. Ei tuo piha enää jaksa kiinnostaa. :)


Katselin tuossa säätietoja ja ensi viikolla pitäisi sään lauhtua melkein nollaan asti. Olisi se mahtavaa! Tosin en luota säätietoihin, koska ne valitettavasti elää kokoajan.

Tänään ensimmäistä kertaa Troilus sai olla yksin hieman pidempään. Pisin yksinolo on ollut vartin, mutta tänään lähdin käymään omassa kotona ja Troilus oli yksin 40 minuuttia. Ihan hyvin aika oli ilmeisesti mennyt. Yhdet pissit oli tullut paperille ja paperilla oli myös leikitty. Vesikupin alusta oli otettu myös puruleluksi ja se on kärsinytkin pieniä tuhoja. :D Ensi kerraksi laitan Troilukselle vaikka kongin yksinoloajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti