torstai 17. helmikuuta 2011

Vihdoinkin valjaat!

Pakkanen sen kun jatkuu ja vieläkään ei päästä kunnon lenkeille. :( Tiistaina käytiin ostamassa Mustista ja Mirristä valjaat ja talutushihna. Ne laitetaan tosin päälle vain kun mennään hieman pidemmille lenkeille. En ehtisi pukea niitä pikapissatuksille. :) Olen ajatellut ostaa Hurtan valjaat, kun Troilus on kasvanut aikuiseksi.

Pissatuksista tulikin mieleen, että Troilus opettelee nostamaan jalkaa kuten isot pojat. On se hellyttävän näköistä. Ihan joka kerta jalka ei nouse, mutta useasti se on jo tapahtunut.


Valjaita ollaan päästy testaamaan kerran. Aika hyvin niiden kanssa ulkoilu sujui. Aina välillä piti pysähtyä rapsuttamaan ja puremaan talutushihnaa. Kovin pitkää matkaa ei voitu tehdä, koska katu oli taas kerran hiekoitettu  ja Troikkelin suurin hupi on syödä kiviä. :( Niitä on mukava yrittää kaivaa suusta pois.


Eilen ja tänään Troikkeli on alkanut päästä kunnolla sanomalehden makuun! Tässä tulee ihan tunne, että koira ei saa tarpeeksi ruokaa kun kaikki uppoaa mitä lattialta ja maasta löytyy. :D Toivottavasti tämä vaihe jää kuitenkin pian taakse. Varsinkin ulkona hieman pelottaa välillä, kun poitsu jauhaa jotain ihan innolla ja en ole huomannut mitä sinne suuhun menikään. Onneksi vielä osan suuhun menevästä saan ongittua pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti