perjantai 1. heinäkuuta 2011

Seitsemän kuukautta!

Tiistaina Troilus otti ja täytti seitsemän kuukautta. Nyt on jo hieman pienen murkkuiän merkkejä ilmassa! Enää ei luoksetulokutsuja noteerata kovinkaan hanakasti ja kaikkea kiellettyä pitää muutama kerta koittaa ennen kuin menee jakeluun, että EI! :D Vetämisen kanssa ei olla edistytty oikeastaan ollenkaan. Aina alkuun T vetää kuin pieni pupu, mutta sitten pikku hiljaa siirtyy kävelemään oikein nätisti. Kaippa sen suurimman alkuenergian saa sitten vetämällä kulutettua. Ärsyttävä tapa ja toivottavasti vähenee itsestään, kun ikää tulee. :)

Nyt ollaan pidetty hieman vapaata ja ei olla reenailtu paljoakaan. Sunnuntaina on reenit ja sen jälkeen pitäisi taas terästäytyä.  On vaan tällä hetkellä sen verran pinna kireällä tuon pikku-ukon kanssa joten ei ole reenaaminenkaan maistunut. Tuntuu, että mikään ei oikein onnistu vaikka tuo onkin peruskiltti ja tottelee tosi hyvin. Ei todellakaan ole mikään ongelmatapaus tai edes pahimmasta päästä. :)

Yksi asia on kuitenkin muodostunut parina päivänä pieneksi ongelmaksi, nimittäin rappuun pissaaminen! Troilus ei pissi sisälle ja tietää että ulos mennään. Kun ollaan siskolla niin joudutaan odottamaan hissiä (asuu 6.kerroksessa). Troilus on ottanut nyt tavaksi jättää sen viimeisen minuutin pidättämisen pois ohjelmasta ja pissii lähes joka kerta joko rappuun hissin eteen, hissiin tai ulko-oven eteen (sisäpuolelle) juuri kun avaan ovea! Ette usko kuinka mulla kiehuu!! Ja kyllä, olen nostanut metelin joka kerta kun näin on käynyt. Kyse ei ole edes siitä, että joutuu pidättämään tosi pitkään ennen kuin pääsee ulos. Joskus meinaan mennään parin tunnin, kolmen tunnin jne. päästä taas pihalle. Ja pidätyskykyä kyllä löytyy päivisin tarvittaessa vähintään viisi tuntia ja öisin 9-11 tuntia. Mitä ihmettä voisin tehdä asialle? En enää jaksa kantaa tuota poitsua. Mua oikein ketuttaa lähteä tuon kanssa ulos, kun tiedän että kohta tulen taas siivoamaan rappua. Ja sitten kun vielä tuo kokeilee muutenkin rajojaan niin on aika negatiiviset fiilikset. Joskus tekisi mieli vain huutaa. :(

No, eiköhän se tästä. Yksi mahdollinen syy ongelmaan voi olla myös se, että Troilus on alkanut harjoitella merkkausta. Vielä ei tosin koipi nouse. Koirapuistossa on kaksi kertaa ottanut mallia vanhemmista uroksista ja yrittänyt nostaa jalkaa. :D Luultavasti parin viikon sisään alkaa kunnolla näyttää miehen elkeitä. Sen kyllä huomaa, että enää ei kaikkea päästä siihen ensimmäiseen pissipaikkaan. Saattaa nykyään pari kolme kertaa pissiä lenkin aikana.

Anaalirauhastulehduksen vuoksi muuten jatkettiin antibioottikuuria keskiviikkoiltaan saakka. Tosin tänään poitsu on kerran pari laahannut pyllyä ja yrittänyt nuolla. Katellaan hetki ja jos jatkaa niin sitten taas lääkäriin. :(

Troiluksen ensimmäinen juhannus meni mukavissa merkeissä. Juhannuspäivänä lauantaina käytiin Jokioisissa mökillä. Troilus pääsi kirmaamaan metsään. Ja hauskaa olikin. :) Edes pieni kaatosade ja ukkoskuuro ei menoa haitannut.








Täytyisi taas päivitellä blogia vähän useammin. Nytkin unohtui varmaan paljon kaikkea. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti