perjantai 5. elokuuta 2011

Sisarustapaaminen

Sunnuntaina 31.7.2011 pidettiin sisarustapaaminen kasvattajan luona Valkjärvellä. Mukana oli kaikki sisarukset, paitsi Jetta. Myös äiti Devil ja isä Leevi saapui paikalle. Mukana oli myös muutama muu Oakmeadow-kasvattaja. Bortsuja vilisti silmissä ihan kunnolla. :D Oikein kivasti sisarukset leikki keskenään. Kvantille ja Troilukselle tuli vähän riitaa, kun kummatkin halusivat samaan aikaan puutarhapöydän alle ja tietysti myös samasta kohdasta. :D Muuten lapsoset leikki kauniisti.


Yllä olevassa kuvassa edessä emä Devil, oikealla Kvantti, vasemmalla keskellä Pimu ja ihan taaimmaisena Peto.

Alkuun Troilus oli hieman pidättyväinen ja pyöri jaloissani, kun istuin ja kuvasin koiruleita. Alkoi jo hieman huolestuttaa, että mikä tuota poikaa vaivaa kun on muuten niin leikkiväinen. Ilmeisesti vain suuri joukko hieman hirvitti alkuun. Nopeasti kuitenkin Troilus leikkiin lähti.


Troiluksen Kajo-siskolla alkoi ensimmäiset juoksut. Kajon saapuessa Troilus oli heti hyppäämässä selkään. Sen jälkeen Kajo ei rauhaa saanutkaan. Kokoajan oli pojat pyllyssä kiinni. Ja Troilus tietysti mukana. Kajoa täytyi välillä viedä hieman lepäämään ja pojat sai viilentää kuumenneita tunteitaan. :)


Koirat pääsi uimaankin. Kasvattajan luota oli noin sata metriä matkaa rannalle. Troilus ei oikein välitä mennä uimaan ilman mitään "syytä". Alkuun katseli muiden uintia ja hyppeli rannalla ihan kuin olisi halunnut mennä, mutta ei uskaltanut. Kun aloin heitellä veteen kepin pätkiä niin Troilus lähti innolla niitä hakemaan. No, ehkä jo ensi kesänä Troiluskin menee uimaan ihan ilman mitään virikettä. :D





Uimisen jälkeen reenailtiin hieman juoksutusta ja seisotusta. Troilus juoksi ihmeen hyvin vaikka oli yleisöä. Luultavasti oli sen verran väsynyt jo leikeistä ettei jaksanut vetää muita kohti. :D Seisotus ei mennyt kovin hyvin, koska Troilus alkoi hieman pelleillä loppu juoksutuksessa ja annoin kovempaa palautetta. Oli poitsulla hieman mieli maassa. :)

Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva viikonloppu vepen ja sisarustapaamisen merkeissä. Tällaisia vain enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti