torstai 25. elokuuta 2011

Voitokas pieni hurtta

Troilus on nyt aloittanut voittoputkensa. Käytiin perjantaina 12.8.2011 Linnainmaan Mustin ja Mirrin pentupäivässä. Itseasiassa käytiin niin myöhään ettei muita pentuja siellä ollut. Tosi harmi ettei Troilus saanut telmiä muiden pikkuisten kanssa. Tosin T:hän on jo aika iso. :D Ostettiin Hurtan herkkutasku (on muuten tosi hyvä käytössä!) ja karsta vanhan harjan tilalle. Se ensimmäinen harja ei ollut kovin laadukas, koska tasan kerran tippui mun kädestä ja meni heti rikki. No, tuo karsta on muutenkin parempi.

Pentupäivänä järjestettiin pentusille makkarajuoksu "ruokapuolella". Sinne laitettiin kolmeen nurkkaan ruokakippoon pala makkaraa ja pennun piti omistajan ohjauksessa juosta "rata" läpi, syödä makkarat ja juosta maaliin. Troilusta ei tarvinnut paljon houkutella. Juoksi radan aikaan 13 sekuntia ja voitti! Kakkoseksi tullut pentu juoksi radan noin 15 sekuntiin. :) Troilus kävi vielä varmuuden vuoksi itsenäisesti juoksemassa radan heti uudestaan. Täytyihän sitä varmistaa ettei makkaraa vaan jäänyt mihinkään. :D

Maanantaina sitten saatiin hakea palkintomme. Saatiin ProPacin sinimusta reppu jossa oli paljon Royal Caninin näytepusseja. Reppu on tosi kiva ja käytännöllinen, mutta RC:tä meillä ei syödä. Täytynee lahjoittaa pussit kaverin koiralle. Siellä ne varmasti menevät kaupaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti