torstai 13. syyskuuta 2012

"Kaveri"tokoa ja sen seuraukset

Eilen lähdettiin Troiluksen kanssa reenailemaan Pirkkahallin parkkikselle ihanien bortsujen Montsan, Sumun ja Pennin kanssa. Koko päivän kestänyt sade taukosi ja aurinko alkoi paistaa ihanasti. Mahtava syksyinen sää! :)

Alkuun otettiin kuka mitäkin. Me lähdettiin Troiluksen kanssa liikkeelle seuraamisesta. Meni ihan kivasti vaikka alkuun taas Troilus häröili joka suuntaan, kun oli kivoja koiria lähistöllä. Hyvin kuitenkin saatiin tehtyä vaikkakin hihna oli kokoajan Troin takajalkojen takana tai muuten vaan esteenä. Seuraamisessa on tuo kontakti kyllä mennyt huonoksi. Kun lelu on kainalossa niin kontakti on hyvä. Sitten kun laitan lelun pois niin kontakti katoaa heti. Troilus kyllä tallustaa mun vierellä, mutta katsoo suoraan eteenpäin joka johtaa helposti harhailevaan koiraan. :(

Luoksetulo onnistui kivasti ja sain siihen vinkiksi laittaa lelu piiloon eri puolille. Välillä siis selkään, joskus takin alle etupuolelle, huppuun jne. ja palkata välillä edestä ja välillä takaa. Nyt meinaan Troilus tulee aina vinoon perusasentoon, kun lelu on mulla selässä. Pointti oli se, että Troilus ei tiedä mistä se palkka aikanaan tulee.

Otettiin pitkästä aikaa ruutu. Meni tosi hyvin, kun laitoin pallon ruutuun ja lähetin poitsun pallolle. Olisi saanut vaan olla toinen pallo mukana, kun nyt heitin palkaksi patukan. :D Hyvin sujui silti. Tosi tyytyväinen olin siihen, että kun irrotin Troiluksen hihnasta niin vipeltäjä ei lähtenyt hyörimään mihinkään vaan tuli käskystä perusasentoon ja rauhoittui ihan kivasti. Pientä ennakointia ruutuun lähtemisessä oli, mutta muuten ok.

Sitten otettiin se kammoksuttu paikkamakuu! :D Oltiin hieman kauempana muista koirista ja meni kyllä tosi hienosti! Tällä kertaa menin kauemmaksi Troiluksesta ja katselin kaukaisuuteen. Aina kun Troi käänsi katseen pois musta niin tein pienen äänimerkin ja kun simmut oli mussa, kävin palkkaamassa. Montsa sitten otti ja juoksi Troiluksen luo. Mun olisi kannattanut heti vapauttaa poika, mutta en tajunnut kun ei tällaista ole ennen tapahtunut. :) Troilus kyllä pysyi paikallaan aika pitkään ja Montsa ehti ihan kunnolla luokse. Ajattelin että enää ei paikkamakuusta tule mitään, mutta koitettiin silti. Ja hienosti meni! :) Kyllä Troi pari kertaa nousi ylös, mutta saatiin lopetettua onnistumiseen. Mahtava fiilis!

Nukkumaan mennessä ei sitten enää ollutkaan niin mahtavaa. Ensin Troilus aika hanakasti nuoli etutassuaan ja sitten yö menikin siihen, että Troilus seisoi ja tuijotti takapäätään. :( Ajattelin ensin, että on maha kipeä ja käytiin ulkona varmuuden vuoksi. Mitään ihmeellistä ei ulkona tapahtunut joten annoin puolikkaan lääkettä ja toivoin sen auttavan. Joonas kävi Troin kropan läpi ja lonkan kohdalla poitsu alkoi voimakkaasti läähättää. Ilmeisesti on vähän venähtänyt. :(

Tänäaamuna annoin vielä lääkkeen ja laitoin BOT:in niskaan. Koko aamupäivän Troilus on maannut tyynyllään tai seissyt ja tuijottanut avoinna olevaa ikkuna. Ei tullut edes saaliin jaolle, kun söin aamupalan. Ruoka on onneksi maistunut ja normaalia enemmän on mennyt vettä. Luun syönti ja leikkiminen ei ole tänään maistunut ollenkaan. Tosin eilinen valvominen ja lääke varmasti väsyttää kovasti. Nyt jätetään tän päivän reenit väliin ja juoksulenkkikin on peruttu. Huomenna hieroja tulee tsekkaamaan miltä vaikuttaa. Pidetään siis peukkuja, että kohta Troi on taas entisensä. :)


Tästä lähtien sitten aina laitan Troilukselle loimen päälle ennen ja jälkeen reenien ja pidän huolen muutenkin lämmittelystä ja jäähdyttelystä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti