sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Lääkärikäynti ja reenailua

Troiluksella on päällä silmätulehdus numero kaksi! Toivottavasti jää nyt viimeiseksi tulehdukseksi. No, Troiluksesta taisi olla vain hauskaa käydä tapaamassa tuttua lääkäriä. :) On se vaan ihme kuinka kauniisti tuo pikkuinen on vaikka silmiä sorkitaan. Lääkärissä hieman käänsi päätä ihan muodon vuoksi. Muuten oli niin kauniisti, että sain olla taas ylpeä ihan koko rahan edestä.

Lääkärin mukaan Troilus on muuten terve, sporttinen ja hurmaava koiraherra. :) Nyt on taas 15 päivän silmätippakuuri meneillään. Onneksi tippojen laitto menee jo ihan rutiinilla ja eipä tuo palleroakaan hetkauta mihinkään suuntaan.

Pentukoulussa ollaan nyt reenailtu liikkeestä maahanmenoa. Kotona se onnistuu ihan kivasti, mutta häiriössä ei oikein. Alku on kuitenkin ihan ok. Mulla meni hetki aikaa, että sain poitsun keskittymään reenaamiseen ja sen jälkeen ohjaaja näytti hieman mallia. Sitten saatiinkin pari onnistunutta toistoa joten kyllä se siitä ajan kanssa. Tällä hetkellä kuitenkin perusasento on se mihin kiinnitän eniten huomiota. Tuntuu etten millään saa Troilusta istumaan suoraan. En saa ilmeisesti poitsua tulemaan takaa suoraan. Ei mun kädet riitä. :D Mutta reeniä vaan niin eiköhän se siitä. Täytyykin pyytää siskoa videokuvaamaan muutama suoritus niin näkee itse kunnolla miten se menee.

Tänään sitten viimeinkin pääsin toisen ryhmän reeneihin. Alkuun otettiin hieman kontaktiharjoitusta. En antanut aamupalaa ennen reenejä (reenit alkoi jo kello 10.30) ja ilmeisesti olisi pitänyt. Troilus ei pystynyt keskittymään ensin mihinkään kun huomasi nakkipussin. :P Seuraavaksi harjoiteltiin kivojen tavaroiden ohittamista. No joo.. Troilus meni ja söi ruokakiposta namit ja vetolelukin lähti mukaan. :D Ensi kerralla sitten paremmin. Tuota voisi reenailla itsekin lenkin yhteydessä. Siitä on varmasti paljon hyötyä tulevassa.

Reenailtiin tälläkin kertaa liikkeestä maahanmenoa. Mulla oikeastaan oli tavoitteena saada Troilus jäämään maahan. Pallerolla on ollut tavoitteena nousta heti kun näkee, että nakkia on tulossa tai kun kehun. Onneksi meillä tuo odotus-käsky on aika hyvällä mallilla, joten häiriössäkin Troilus jäi odottamaan käskyn kuultuaan eikä hötkyillyt mihinkään.

Löydettiin eilen (aika kaukaa tosin) tosi mukava ja rauhallinen metsä. Siellä ollaan nyt käyty ja tänään otin kamerankin mukaan. Mitään kovin hyviä kuvia ei kyllä tullut.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti