sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Viisi kuukautta

Pienen pieni Troilus on jo viisi kuukautta! Juurihan poitsu haettiin kotiin ja pakkasta oli enemmän kuin tarpeeksi. Ulkona hypättiin puolen tunnin välein ja siltikin lattiat lainehti. Onneksi se on jo takana. :)

Päivää ennen viisi kuukautissynttäreitä Troilus pääsi tekemään ensimmäisen jälkensä. Ensin tehtiin namiruutu ja sitten parinkytä askeleen suora. Ohjaajan mielestä täydellinen suoritus. :) Troilus keskittyi upeasti haistelemaan ja ymmärsi aika nopeasti, että mistä tässä oikein on kyse. Tehdään nyt kotioloissa muutamia jälkiä lisää ja katsotaan kuinka poika kehittyy. Kun Troilus oli valmis, vein pojan autoon ja mentiin katsomaan kun kaksi hieman kokeneempaa jäljesti. Oli haastavaa kävellä metsässä, kun oli vielä hieman märkää. Ja yksi paikka oli sellainen, että heinikkoa oli isojen, erikokoisten kivien päällä. Siinä sai miettiä mikä olisikaan se seuraava askel.

Pentukoulussa harjoiteltiin luoksepäästävyyttä ja seuraamisen alkeita. Meni ihan hyvin vaikka tietysti ne kaverit vierellä kiinnosti paljon. Kotona ollaan sitten reenailtu lisää ja hyvin on mennyt.

Kyllä tuolla pienellä pojalla alkaa hieman uhma nousta. Joka toisella kerralla on korvat mukana ja joka kolmannella totellaan. :) Onneksi mitään sen suurempaa ei vielä ole tullut esiin. Hieman mörköilyä on myös ilmassa. Troilus pelästyi lenkillä täysinäistä roskapönttöä ja jotain metalliboksia. Eilen poitsu pelkäsi ilmapalloja. :)

Hampaat pikkuisella on lähteneet ihan hyvin. Kulmurit ei vielä heilu ja alhaalla on jo uudet lähes samankokoiset kuin vanhatkin. Mennään torstaina lääkäriin hammastarkastukseen. Toivottavasti kulmurit tippuu ennen sitä. Olen niitä heilutellut, mutta ei kun ei. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti