tiistai 12. heinäkuuta 2011

Vesileikkejä ja rentoa reenailua

Meidän vauva on jo 7,5kk vanha! Juhannuksesta lähtien Troilus on nostanut koipea koirapuistossa ja nyt myös lenkillä. Mieshän tuosta vauvasta on kuoriutumassa. :)

Otan tällä hetkellä meidän tokoilut rennommalla asenteella, koska Troilus ei oikein jaksa kiinnostua tällä hetkellä. Nakit ei ole enää niin pop kuin ennen. Olen alkanut palkata enemmän lelulla ja se toimii itseasiassa paremmin kuin kuvittelin. Seuraamista ollaan saatu eteenpäin ja paikallamakuuta myös. Nyt tosin maahan meno tökkii jonkin verran. Täytyy ilmeisesti ottaa ihan perusreeniä maahanmenoon taas. Nyt käskyn kuultua Troilus vain tuijottaa mua. Ohjatusti menee kyllä maahan. Välillä! Maahanmeno on kyllä ennen toiminut tosi hyvin.

Olen nyt alkanut naksutella temppuja hieman. En ole pitänyt niitä mitenkään tärkeinä, joten on hieman jäänyt. En ole myöskään oikein tiennyt mistä alottaa. Tällä hetkellä Troilus osaa antaa tassua, lyödä tassulla, tehdä high fivet. Ei vieläkään temppuilla kovinkaan aktiivisesti. Troilus vasta opettelee tarjoamaan itse toimintoa. :)

Poitsusta on kuoriutunut oikea vesipeto. Troilus on päässyt kolme kertaa uimaan ja kahdella edellisellä kerralla on ihan oikeasti uinut. Viime kerralla otettiin hihna pois ja hienosti Troilus pysyi rannalla ollessaan lähietäisyydellä ja tuli heti kutsusta. Muutenkin meillä luoksetulo on ihmeen hyvä. Toivottavasti jatkuu samanlaisena.. ja toki parempana vielä aikuisena. :)





1 kommentti:

  1. Ihania kuvia Troiluksesta :D Itelläni on australianpaimenkoira, joka on väritykseltään samanlainen :)

    VastaaPoista