keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kuri kovenee!

Minä olen tässä hirveänä ihmisenä päättänyt hieman tiukentaa Troiluksen kuria. :D Meillähän menee oikein hyvin ja poika on tottelevainen, mutta pieniä juttuja voisi muuttaa. Esimerkiksi yksinolo on hieman hankalaa tällä hetkellä. Troilus on mieltynyt petivaatteisiin ja onkin repinyt jo täkkiä, pussilakanaa ja aluslakanaa. Nyt aletaan tehdä niin, että ei kiinnitetä Troilukseen mitään huomiota kun tullaan kotiin. Sitten kun T on rauhoittunut ja mennyt tekemään omiaan niin kutsutaan poika luokse ja tervehditään. Toivottavasti siitä on apua.

Sitten tuo hommien tekeminen on toinen mihin täytyy alkaa panostaa. Nyt esimerkiksi kotona saatan huudella Troilusta luokse useamminkin ja ei tule. Sain ohjeeksi kutsua kerran ja jos ei tule niin haen pojan. Kuulostaa simppeliltä. :D Troiluksella on myös tapana se, että jos ei näe mun kädessä namia tai lelua niin ei tee mitään. Tämä on hankalaa, koska en todellakaan kokoajan kotona palkkaa tarjoamalla jotain hyvää. Kyllä kehu saa riittää ainakin helppoihin hommiin. Ja siis kotona, sisällä. Sain tähän ohjeeksi ottaa lelun taskuun niin ettei Troilus näe. Sitten käsken tehdä jotain tosi yksinkertaista. Kun tekee niin kovasti kehua ja lelu esiin. Näin Troilus oppii, että vaikka en näe palkkaa niin ehkä se voikin olla mukana. :)

Nämä kaksi asiaa nyt pääsevät tehoreeniin. Troilushan on tosi tottelevainen poika kaiken kaikkiaan. Ei hypi sohvalle/sängylle, kun ollaan kotona. Ei kerjää, koska tietää saavansa sitten kun ollaan syöty. Odottaa kauniisti ruokansa ja kärsivällisyys on kasvanut hirmuisesti pojalla. Tästä on hyvä lähteä ja onneksi ihan hirveästi korjaamista ei vielä ainakaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti