perjantai 20. huhtikuuta 2012

Lääkärissä

Tultiin juuri Troiluksen kanssa lääkäristä. Troilus on nyt viikon reagoinut takaselän kosketukseen köyristämällä selkää ja väistämällä. Tosi usein myös itse yrittää purra selkää just samasta kohtaa.

Lääkärissä tohtori-täti tutki tarkkaan, mutta ei löytänyt mitään vikaa mistään. Eturauhanen oli normaali eikä Troilus reagoinut raajojen taivutteluunkaan. Anaalirauhaset lääkäri tyhjensi, mutta nekin kuulemma oli ihan ok. Ei tulehdusta. Lääkäri arveli, että lauantaina laitettu Bayvantic kutittaisi. Ihossa ei näkynyt mitään mikä viittaisi allergiseen reaktioon. Saatiin ohjeeksi pestä takaselkä ja katsoa auttaako. Sain kipulääkkeetkin, kun pyysin. Mun mielestä oireet selkeästi viittaa kipuun eikä kutiamiseen. No, en tosin ole lääkäri! :) Jos ei viikkoon parane niin sitten mennään takaisin.

Toivottavasti olo helpottuu pian. On aika surullista katsoa, kun toinen hyppää heti pystyyn jos menee vaikka liian lähelle istumaan seinää/sohvaa/pöytää ja se osuu vähän selkään. Koitetaan ottaa nyt ihan iisisti vähän aikaa. Sekin voi auttaa jos joku pieni jumi vaikka vaivaa. Troiluksella on seuraavan kerran hieroja vasta toukokuun tokalla viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti