torstai 26. huhtikuuta 2012

Mätsäröintiä

Troilus pääsi mätsäriin eilen. Ja vieläpä ihan kehään asti. :) Mentiin Särkänniemen iltamätsiin ja ensin oli tarkoitus mennä vain reenailemaan taustalle. Sitten kuitenkin Emman kanssa päätettiin, että Troiluskin pääsee kehään.

Kävin viime hetkellä ilmoittamassa Troiluksen mukaan. Emma siis ehti ihan hyvin juoksuttaa ja seisottaa Troilusta, kun osallistujia oli aika paljon. Kehän ulkopuolella menikin ihan mahtavasti! Troilus ravasi hienosti ja alkoi seistä vapaasti todella hyvin. Ehkä pojalle alkaa mennä pääkoppaan kuinka pitää seistä. :)


Sitten sopivasti juuri edellisen parin aikana Troilus päätti että joko nyt on tosi tylsää tai sitten joku ihana narttu liihotteli jossain. Alkoi meinaan sellainen huuto, pyöriminen ja joka suuntaan repiminen. Siinä sitten yriteltiin rauhoitella poitsua, mutta eipä siitä juurikaan hyötyä ollut. Keskittyminen katosi täysin ja ei ollut enää kenelläkään kivaa. Onneksi Troilus pääsi viimeisenä osallistujana yksin kehään. Siellä sitten Emma selitti tuomarille tilanteen ja Troilus saikin loikkia... öh.. siis ravata vähän pitempään. Kyllä sitä keskittymistä hetkellisesti kehässäkin näkyi. Kun Emma kävelytti Troilusta niin poika meni tosi kivasti. Juostessa sitten alkoi sellainen hyppiminen ja vetäminen että oksat pois. Troilus myös alkuun koitti kokoajan päästä edellisen kisaajan luokse. Seisominen ja tuomarin kopelointi meni jotenkuten. Tosi harmi, että Troilus ei päässyt kehään vaikka siinä ryhmän puoli välissä. Olisi voinut mennä paljon paremmin. Troi sai joka tapauksessa punaisen nauhan. :D Tuomarin mukaan liikkeet oli sivulta hyvät silloin kun Troilus malttoi. Takaa kuulemma vielä vähän ahtaat. Turkki on hyvä ja käytös ihan mukava. :) Rauhoittumista poitsu vaatii, mutta sehän nyt tiedossa on ollutkin.


Punaisten ryhmäkehään Troilus meni koittamaan. Ihan kivasti siinä alkuun seisoi, mitä nyt ei rivissä kunnolla mutta seisoi kuitenkin ihan ok asennossa. Sitten kun ryhmä lähti liikkeelle niin silloin alkoi Troiluksen huuto ja repiminen. Emma ja Troi päättikin sitten juosta suoraan pois kehästä ja ei menneet enää takaisin. Ihan hyvä päätös varmasti! :D

Toki Troilus varmasti väsyi aika paljon jo ennen kehään menoa. Olisi pitänyt ajaa auto lähemmäksi ja laittaa Troi aina välillä hetkeksi lepäämään. Lahdessahan sitten on tietysti häkki mukana ja siellä Troilus saa viettää aikaa aina välillä. Ajattelin estää myös näkyvyyden junnukehään ettei Troilus provosoidu nuorista ja innokkaista miehistä. :D

Eilisen jälkeen on kyllä fiilis, että voiko Troilus saada edes sitä H:ta. Tuo juoksutus kun on niin haastavaa. Yksin kehässä voi toki mennä kohtalaisesti, mutta sitten kun on muut nuoret niin se taitaa sitten olla vain yhtä huutoa ja repimistä. Olen ihan varma, että liikkeen vuoksi tulee EVA. :(  No, lauantaina se sitten nähdään. Ja eikös se ole niin, että kun kenraali menee huonosti niin ensi-ilta on menestys! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti