lauantai 14. huhtikuuta 2012

Punkkeja siellä, punkkeja täällä?

Olen saanut sen verran punkkivaroituksia Pirkanmaalta, että iskettiin Troilukselle tänään myrkyt selkään. Viime vuonna laitettiin punkkiaine 19.4. joten aika samoihin aikoihin taas. :) Tarkoitus oli nytkin laittaa lähempänä toukokuun alkua, mutta onhan jo lämminnyt sen verran, että punkit tosiaan alkaa aktivoitua.

Viime vuonna laitettiin eläinkaupasta napattu BioSpotix. Ihan kivasti sekin toimi. En yhtään punkkia bongannut. Tänä vuonna kuitenkin siirryttiin Bayvanticiin. Sitä on aika paljon kehuttu ja sen pitäisi myös hyttyset ja muut öttiäiset pitää loitolla. Viime vuonnahan hyttysiä pyöri Troiluksen ympärillä riesaksi saakka. Ja minä ötökkäkammoisena olin hätää kärsimässä, kun yritin hyttyset pitää loitolla. Luultavasti Troilus ei niihin kiinnittänyt mitään huomiota. :)

Hyvin aineen laittaminen taas meni. BioSpotixhan kutitti aika paljon ja Troilus pyöri pitkään sen laiton jälkeen. Pelkäsin, että Bayvantic tuottaa vielä kovemman reaktion, kun on kovempaa ainetta. Näin ei onneksi ollut. Kyllähän se aina hieman kutitti, mutta lievää taisi olla kun lelulla sain harhautettua. Hetki rajua leikkiä ja kutina hävisi nopeasti. :D

Olen ajatellut ajaa Troilukselle kesäturkin nyt keväällä tai alkukesästä. Jos päästään osallistumaan Lahden ja Tampereen KV:hen niin niiden jälkeen sitten. Lyhyemmästä turkista näkee sitten punkitkin paremmin, jos niitä ilmaantuu. Odotan jo innolla, että pääsen leikkaamaan peppukarvat pois. Ne on jo niin pitkät, että jos Troilus kakkaa vähänkin syvemmässä kyykyssä niin karvat on kasassa. :D Ei kiva yhtään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti