sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Näyttelyreeniä

Troiluksen oireet on kadonneet! Enää ei reagoi takaselän kosketukseen eikä pure itseään. Sain myös harjailtua tänään. Ei ehditty vielä takaselkää pestä joten ehkä ne oli ne anaalirauhaset jotka oli sen verran täynnä, että alkoi vaivata. Hyvä että käytiin lääkärissä tarpeeksi ajoissa. Ne olisi voineet tulehtua taas. Viimeksihän tulehdus oli touko-kesäkuussa 2011. En olisikaan välittänyt lähteä siihen antibioottirumbaan ja kontrollikäynteihin taas. :) Täytyy nyt seurata vaikka puolivuosittain anaalirauhasten tilaa ja tyhjentää tarvittaessa.

Troilus on nyt sitten menossa lauantaina Lahden KV:hen. Ilmoitin poitsun nuoriin. Tarkoitus tosiaan olisi saada edes se H, jotta voitaisiin valioitua muissa lajeissa tulevaisuudessa. Ei me varmaan valioiduta missään, mutta eipähän sitten ainakaan myöhemmin harmita kun ei näyttelyssä viitsitty pyörähtää. :D
Parempi hoitaa nyt pois alta vaan sekin.

Emma kävi tänään juoksuttamassa ja seisottamassa Troilusta. Aika lähellä oli koiraryhmä reenaamassa joten siinä tuli samalla hieman häiriötäkin reenailtua. Ihmeen hyvin meni. Alkuun poikaa ei voinut vähempää kiinnostaa vaan meni ja hyppi vaan. Sitten kun Emma otti lelun esiin niin johan rupesi kiinnostaa ja kokoajan meni paremmin. Sen verran Troilus on aikuistunut, että uskoi innostuessaan kieltoa ihan hyvin ja rauhoittui taas ravaamaan nätisti.



Seisotus on aina mennyt kivasti. Troilus aika usein menee itsekin hyvään asentoon. Takakoivet tosin tuppaa jäämään aika alle ja niitä Emma on hieman siirrellyt. Troi on kivasti alkanut antaa siirrellä takajalkoja ja pitää ne siellä mihin ne siirretään. Paikallahan Troi on aina jaksanut mukavasti seistä.



Eiköhän meidän poika sen H:n nappaa! :) Mennään paikalle jo ennen ysiä (kehä alkaa kympiltä) jotta Troi ehtii hieman tottua hälinään ja testata kehää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti