perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tokoilua ryhmässä...vihdoin!

Pitkästä aikaa ollaan päästy tokokurssille. Nyt on ollut huono kevät, kun mitään sopivaa kurssia ei ole tullut vastaan. Paitsi siis tämä tänään alkanut. :)

Tämä kurssihan eroaa muista tokokursseista siinä, että kurssilla perehdytään myös arkitottikseen. Heti kun paikalle mentiin niin ohjaaja sanoikin, että tuo Troiluksen veto täytyy saada pois. :D Ja oikeassa on! Vaikka Troilus vetikin niin kuitenkin pystyi taas hyvin rauhoittumaan aloilleen. Asiaa lienee auttanut yhteislenkki ennen virallisen reenin alkua. Olihan se tietysti taas tuskaa, kun Troilus veti ja oli innoissaan. Toisaalta kaikilla tai lähes kaikilla oli jotain ongelmaa (vastaantulijoille haukkumista, vetämistä, pientä pelkoa jne), joten sovittiin hyvin mukaan :) Kyllähän tuo adhd-poika meni muutaman askeleen aina välillä oikein mukavasti. Ja lopussa kun pääsi ihan kärkeen kulkemaan niin meni vielä paremmin. Ne paimenvietit kuitenkin ryhmässä liikkuessa on aika kovat. Kokoajan pitää pitää huolta, että ryhmä pysyy kasassa ja kukaan ei vaan lähde omille teilleen.

Kentällä sitten reenailtiin alkuun vähän luoksepäästävyyttä. Ihan kivasti se menikin. Troilukselta on jäänyt taka-alalle tuo pentumainen hyppiminen. Toki vielä ei kärsivällisyyttä niin paljoa ole, että pystyisi vain istumaan/seisomaan aloillaan kun tuomari tulee tutustumaan. Mutta hyvään suuntaan ollaan menty joka tapauksessa.

Sitten olikin vuorossa hieman toisten ohittelua ja palkkauksen oikea-aikaisuuden reenaamista. Ohittaminen meni jo ihan mukavasti, koska sen verran oli yhteislenkki vienyt mehuja ja olihan ne kurssikaveritkin jo haisteltu moneen kertaan.

Lopuksi vielä ohjaaja tsekkasi kaikkien perusasennot. Meille tuli kehuja! Nyt Troilus on alkanut suoristaa asentoaan mukavasti. Tekee sen vielä aika hitaasti ihan kuin yrittäisi millin tarkasti päästä oikeaan kohtaan. :D Kyllä me sitä perusasentoa ollaan hinkattukin ja hinkataan edelleen eri variaatioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti